IZGARA ORUGU

Son güncelleme: 23.09.2006 00:18
  • 1 kg köftelik et 6-7 çay bardağı ince bulgur 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 çorba kaşığı kimyon-1 baş soğan İçi: 250 gr ceviz iççi-2 paket margarin 2 demet maydanoz-Karabiber tuz

    YAPILIŞI

    Yukarıdaki malzemeyle oruk köftesi hazırlanır. Sonra cevizden biraz büyük parçalar alınarak içi parmakla oyulup hazırlanan iç konarak ağzı kapatılır. Üçgen şeklinde hazırlanan oruklar, ızgarada pişirilerek servis yapılır.
#07.07.2006 08:28 0 0 0
  • teşekkürler
#10.07.2006 01:37 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 22:38 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#23.09.2006 00:18 0 0 0