1 kg köftelik et 6-7 çay bardağı ince bulgur 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 çorba kaşığı kimyon-1 baş soğan İçi: 250 gr ceviz iççi-2 paket margarin 2 demet maydanoz-Karabiber tuz

YAPILIŞI

Yukarıdaki malzemeyle oruk köftesi hazırlanır. Sonra cevizden biraz büyük parçalar alınarak içi parmakla oyulup hazırlanan iç konarak ağzı kapatılır. Üçgen şeklinde hazırlanan oruklar, ızgarada pişirilerek servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 506
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:18
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 23:38
Ellerine Saglik
SU-PERISI Tarih: 10.07.2006 02:37
teşekkürler