Soyalı Izgara Balık

Son güncelleme: 21.09.2006 11:04
  • Malzemeler


    2 adet balık
    250 gr soya fasulyesi
    3 yemek kaşığı soya yağı
    2 yemek kaşığı un
    1 domates
    Maydanoz
    Tuz, karabiber
    Yapılışı

    Balıkların içini temizleyip yıkadıktan sonra suyunu alması için bir kağıt havlu üzerine alın. Arkalı önlü üzerine un serpiştirin. Diğer tarafta daha önceden hafif haşladığınız soya fasulyelerini tuzlu suda pişene kadar haşlayın. Bir tavanın içinde yağı kızdırın. Balığı da içine koyup kızartın. Sonra balığı servis tabağına alıp üzerine dilimlenmiş soya fasulyelerini, domates dilimlerini ve kıyılmış maydanozu koyun. Tuz ve karabiber ilave ettikten sonra soyalı ekmek ile servis yapabilirsiniz.
#07.07.2006 17:49 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#08.07.2006 14:06 0 0 0
  • çok sağlıklı görünüyor ,ellerine sağlık
#08.07.2006 23:55 0 0 0
  • eline emegine saglik...
#21.09.2006 11:04 0 0 0