Deneme 1-2-3...

Son güncelleme: 19.04.2011 09:53
  • Trabzon uyumuyor... Bursaspor galibiyetinden sonra binlerce taraftar sokakları trafiğe kapattı, 27 yıl sonra gelecek olan şampiyonluğun bir provasını daha yaptı. Kent Bordo-Mavi renklerle boyandı.

    Trabzonspor’da şampiyonluk atmosferi her geçen hafta biraz daha artıyor... Üst üste 6. zaferini kazanan ve liderliğini sürdüren Bordo- Mavililer, önceki gece de kenti adeta bayram yerine çevirerek sezon sonundaki kutlamaların bir provasını daha yaptı. Bursaspor maçından sonra sokaklara dökülen binlerce Trabzonlu, gece yarısına kadar ‘Şampiyon Trabzon’ sloganlarıyla coştu, coşturdu. Sokaklar Trabzonspor bayraklarıyla süslenirken, gözler şimdiden gelecek haftaki Eskişehirspor mücadelesine çevrildi. Trabzon’dan çok sayıda taraftarın bu maç için takımla birlikte seyahat etmesi bekleniyor.

    ‘Rekor’ teşekkürü
    Bursaspor mücadelesinde takımına verdiği destek ve kötü gününde olan oyuncuları sahiplenişiyle de alkışı hak eden 12. adama yönetim teşekkür etti. 22 bin 661 taraftar ile Avni Aker rekorunun kırıldığını hatırlatan Bordo-Mavili idareciler, “Hep görmek istediğimiz, arzu ettiğimiz atmosfer bu. Gerçekten de onların desteği takımımıza itici
    güç oluyor. Umarız bu tabloyu korurlar” ifadelerini kullandı.

    Ayın golü Alanzinho’dan
    Sonucu taraftarların oylarıyla belirlenen ‘Ayın Golü’ yarışması da sona erdi. Buna göre Bordo- Mavililer, Gençlerbirliği maçında gecenin son golüne çok şık bir vuruşla imza atan Alanzinho’yu ‘en güzel golün’ sahibi olarak seçtiler.
#19.04.2011 09:53 0 0 0