Aysel Tuğluk yarın İmralı da Abdullah Öcalan la Görüsecek

Son güncelleme: 20.04.2011 19:09
  • Aysel Tuğluk yarın İmralı'ya gidiyor. Avukatı sıfatıyla yapacağı görüşme için kulislerde "YSK kararı için bakalım Öcalan ne diyecek" yorumlarına neden oldu. Tuğluk'un Öcalan'dan aldığı görüşleri BDP yönetimine ileteceği öne sürülüyor.


    Kapatılan DTP öncülüğünde oluşturulan Demokratik Toplum Kongresi Başkan Yardımcısı Aysel Tuğlukun, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası çeken terör örgütü PKKnın elebaşı Abdullah Öcalan ile avukat sıfatıyla görüşmek üzere yarın İmralı Adasına gideceği bildirildi.
    Aysel Tuğluk, teröristbaşı Abdullah Öcalanın diğer avukatları Ömer Güneş, Şaziye Önder ve Muharrem Şahin yarın sabah İmralı Adasına gitmek üzere Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığına gelecek. Tuğluk ve diğer avukatlar hava koşullarının uygun olması halinde Gemport Limanından Adalet Bakanlığına ait Tuzla gemisi ile adaya gidecek. Öcalanın, Aysel Tuğluk ve diğer avukatlara YSK tarafından seçimlere katılan 12 adayın başvurularının iptal edilmesine ilişkin önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Aysel Tuğluk, 27 Eylül 2010 tarihinde 5 yıl aradan sonra avukat sıfatıyla ilk kez gittiği İmralı Adasına, daha sonra iki kez gitmiş ve Öcalanla görüşmüştü.
    Abdullah Öcalan ile İmralı YükseK Güvenlikli Özel Tip Cezaevinde kalan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan, PKKlı Şeyhmuz Poyraz, Cumali Karsu, Hasbi Aydemir, Bayram Kaymaz ve TİKKO üyesi Hakkı Alkan her ayın 2 ve 4üncü pazartesi günleri birinci dereceden yakınlarıyla görüşebiliyor.


    Kaynak
#19.04.2011 16:24 0 0 0
  • görüşsün tabi kaç asker öldürecek nerelere saldiracaklar nerde bomba patlatacaklar kaç kişinin canını yakacaklar sonrada utanmadan meclise girip demokrasiden bahsedecekler bunların aldiği nefes bile haram adii insanlar!!!
#20.04.2011 19:09 0 0 0