Malzemeler

- 1 Adet küçük karnıbahar
- 4-5 su bardağı su
- 1 su bardağı krema
- 1 adet yumurta sarısı
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- Tuzot
- Pul biber
- Yarım imon suyu



Yapılışı:

Karnıbaharları yarım limon suyu ve tuzot katılmış suda haşlayıp süzün. Çiçekleri küçük küçük doğrayın. Unu, yumurta sarısını, ve tuzu ekleyin. 5 su bardağı su karıştırın. Kıyılmış karnıbaharları katıp karıştıra karıştıra pişirin. Kremayı ilave edip 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Tereyağını kızdırıp pul biberi ekleyip çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 541
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 20:55
Ellerıne Saglık
minta Tarih: 11.07.2006 08:42
LEZZETLİ MİDİR ACABA???
SU-PERISI Tarih: 10.07.2006 01:35
emeginize saglık teşekkürler