KARNIBAHAR ÇORBASI

Son güncelleme: 19.07.2006 19:55
  • Malzemeler

    - 1 Adet küçük karnıbahar
    - 4-5 su bardağı su
    - 1 su bardağı krema
    - 1 adet yumurta sarısı
    - 3 yemek kaşığı tereyağ
    - Tuzot
    - Pul biber
    - Yarım imon suyu



    Yapılışı:

    Karnıbaharları yarım limon suyu ve tuzot katılmış suda haşlayıp süzün. Çiçekleri küçük küçük doğrayın. Unu, yumurta sarısını, ve tuzu ekleyin. 5 su bardağı su karıştırın. Kıyılmış karnıbaharları katıp karıştıra karıştıra pişirin. Kremayı ilave edip 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Tereyağını kızdırıp pul biberi ekleyip çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.
#09.07.2006 15:02 0 0 0
  • emeginize saglık teşekkürler
#10.07.2006 00:35 0 0 0
  • LEZZETLİ MİDİR ACABA???
#11.07.2006 07:42 0 0 0
  • Ellerıne Saglık
#19.07.2006 19:55 0 0 0