Malzemeler:
- 1 paket tuzsuz etimek,
- 2 su bardağı toz şeker,
- 2 su bardağı su.

Süslemek İçin:
- 1 adet nar,
- Hindistancevizi.

Kreması İçin:
- 1 kg. süt,
- 5 yemek kaşığı pirinç unu,
- 2 kahve fincanı toz şeker,
- 1 paket vanilya,
- 1 poşet krem şanti,
- 1 su bardağı süt.


Yapılışı:
Etimekleri kırıp, tepsiye yerleştirin. Şekeri yakıp, karamel haline gelince 2 su bardağı su ile kaynatın. Etimeklerin üzerine dökün. Pirinç unu, toz şeker, vanilya ve 1 kg. süt ile krema yapın. Etimeklerin üzerine yayın. Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpıp, kremanın üzerine sıvayın. Üzerine hindistancevizi serpip, nar ile süsleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 472
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 01:51
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 10:46
eline emegine saglik...
Serendipity Tarih: 20.07.2006 10:58
eline sağlık
bunu yapıyorum severekte yiyorum
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 18:34
Ellerıne Saglık
SU-PERISI Tarih: 10.07.2006 01:23
paylaşımların için teşekkürler