Malzemeler

80 Gr tavuk göğüs (küp şeklinde doğranmış ve haşlanmış)
2 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç
1 diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Çay kaşığı zeytinyağı
1 Çay kaşığı rendelenmiş soğan
1 Çorba kaşığı lıght kaşar peyniri (rendelenmiş)
1 Çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
1 Talı kaşığı limon suyu yada nar ekşisi
Tuz
Karabiber
2-3 Adet kiraz domates (süslemek için)

Yapılışı :

Bir kabın içerisinde haşlanmış tavuk eti, yağ, maydonoz, soğan, tuz,
k.biber ve limon suyunu iyice karıştırın
Haşladığınız pirinci servis tabağına alın
Üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin ve iyice karıştırın
Rendelenmiş kaşar peyniri ve kiraz domatesler ile süsleyerek servis yapın

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 531
favori
like
share
unique Tarih: 21.09.2006 12:02
eline emeine saglik...
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:55
ellerine sağlık