Malzemeler
4 orta boy haşlanmış patates
250 gr. dondurulmuş ıspanak
4 büyük dilim pastırma
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 küçük soğan
2 adet domates
30 gr. LUNA Margarin( 2 çorba kaşığı )
Tuz, karabiber
100 gr. kutu krem beyaz pey.
Alüminyum folyo
Hazırlanışı :
Haşlanmış patatesleri ortadan kesip bir çay kaşığı ile içlerini oyun.
Ispanağı elinizle sıkıp kıyın, 1 kaşık Luna ile kavurun; tuz, karabiber ve krem peynir ile karıştırın.
Patateslerin içini ıspanakla doldurup üst üste kapatın. Etrafına bir dilim pastırma sarın, alüminyum folyo ile kaplayıp 230 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.
Domatesin kabuğunu soyun, blendırda domates, maydanoz ve soğanı püre yapın. Kalan Luna ile 2 dakika pişirin. Tabaklara önce domatesli sos, üzerine patates topları servis yapın