SÜRPRİZLİ PATATES TOPLARI

Son güncelleme: 23.09.2006 00:26
  • Malzemeler
    4 orta boy haşlanmış patates
    250 gr. dondurulmuş ıspanak
    4 büyük dilim pastırma
    1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
    1 küçük soğan
    2 adet domates
    30 gr. LUNA Margarin( 2 çorba kaşığı )
    Tuz, karabiber
    100 gr. kutu krem beyaz pey.
    Alüminyum folyo

    Hazırlanışı :
    Haşlanmış patatesleri ortadan kesip bir çay kaşığı ile içlerini oyun.

    Ispanağı elinizle sıkıp kıyın, 1 kaşık Luna ile kavurun; tuz, karabiber ve krem peynir ile karıştırın.

    Patateslerin içini ıspanakla doldurup üst üste kapatın. Etrafına bir dilim pastırma sarın, alüminyum folyo ile kaplayıp 230 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.

    Domatesin kabuğunu soyun, blendırda domates, maydanoz ve soğanı püre yapın. Kalan Luna ile 2 dakika pişirin. Tabaklara önce domatesli sos, üzerine patates topları servis yapın
#10.07.2006 23:26 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#11.07.2006 07:30 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 22:19 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#23.09.2006 00:26 0 0 0