Galiba bizi kastetti

Son güncelleme: 26.04.2011 08:47
  • Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti, forma hediye etti. Görüşmeyi değerlendiren Şener, “Sayın Başbakan 4 maç kaldı, iyi oynayan şampiyon olsun, dedi. Biz de iyi oynuyoruz, sanırım bizi kastetti” diyerek olaya yine esprili bir dille yaklaştı.

    Başbakanlık konutu, ligin zirvesine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve takım kaptanı Alex’i ağırlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü misafirleri de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve kurmaylarıydı. Görüşmede, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, TOKİ Eski Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayrak, Asbaşkan Nevzat Şakar ve başkan yardımcısı Necmettin Aytekin de hazır bulundu. Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan’ın torunları Akif ile Mahinur’a da birer forma hediye eden Başkan Sadri Şener, özellikle Avni Aker’in Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanması ve Akyazı Projesi’nin hızlanması konularında destek istedi, Erdoğan da bu konularda gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

    ‘O nasıl bir penaltı!’

    Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmede kendisine, “Artık 4 maç kaldı, iyi oynayan şampiyon olsun” dediğini ifade ederek, “Biz de iyi oynuyoruz, herhalde bizi kastetti. Kalan 4 maçın ne getireceği belli olmaz. Dün gördük, 3-1 bitebilecek bir maç, 5-3 bitti. Şimdi Fenerbahçe’nin kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu. Sadri Şener, Bucaspor ile Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, “Penaltı, penaltı değildi. Adam kolunu kesip atacak değil ya” yanıtını verdi.
#26.04.2011 08:47 0 0 0