Malzemeler :
1 çorba kaşığı tereyağ
1 su bardağı krema
1.5 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı hardal
1 diş sarımsak
1 limon suyu
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı :
Orta boy bir tencerede yağı kızdırın. Sarımsağı koyup ara sıra karıştırarak kızartın. Tencereyi ateşten alıp un, biber ve tuzu ekleyip karıştırarak pürtüksüz hale getirin. Yavaş yavaş önce kremayı, sonra da hardalı ekleyip karışıma iyice yedirin.

Tencereyi kısık ateşe oturtup devamlı karıştırarak kaynatmadan, koyu ve pürtüksüz olana kadar pişirin. Ateşten alıp limon suyunu ekleyip karıştırın. Sosu ısıtılmış sosluğa koyup servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:05
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 15:03
ellere emeklere saglik
DİDEM Tarih: 19.09.2006 01:27
tariflerin için teşekkürler eline saglık
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 00:21
Ellerine Saglik
ozlems_o Tarih: 07.08.2006 20:50
ellerine sağlık canım
refik Tarih: 04.08.2006 17:38
emeğine sağlık teşekkürler
Majeste Tarih: 15.07.2006 00:29
Yaaa ama benim karnım acıktı :79:Bunları okudukça çıldırıyorum :19: