Malzemeler :
1 çorba kaşığı tereyağ
1 su bardağı krema
1.5 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı hardal
1 diş sarımsak
1 limon suyu
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı :
Orta boy bir tencerede yağı kızdırın. Sarımsağı koyup ara sıra karıştırarak kızartın. Tencereyi ateşten alıp un, biber ve tuzu ekleyip karıştırarak pürtüksüz hale getirin. Yavaş yavaş önce kremayı, sonra da hardalı ekleyip karışıma iyice yedirin.

Tencereyi kısık ateşe oturtup devamlı karıştırarak kaynatmadan, koyu ve pürtüksüz olana kadar pişirin. Ateşten alıp limon suyunu ekleyip karıştırın. Sosu ısıtılmış sosluğa koyup servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 504
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:05
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 14:03
ellere emeklere saglik
DİDEM Tarih: 19.09.2006 00:27
tariflerin için teşekkürler eline saglık
BoardBeLasi Tarih: 18.08.2006 23:21
Ellerine Saglik
ozlems_o Tarih: 07.08.2006 19:50
ellerine sağlık canım
refik Tarih: 04.08.2006 16:38
emeğine sağlık teşekkürler
Majeste Tarih: 14.07.2006 23:29
Yaaa ama benim karnım acıktı :79:Bunları okudukça çıldırıyorum :19: