Giriş
Giriş
Üye Ol
Main-Board
Gündem
Giriş
Giriş
Üye Ol
Ana Sayfa
Yemek Tarifleri
HAVUÇ MEZESİ
HAVUÇ MEZESİ
16748
Son güncelleme: 23.09.2006 00:29
Serendipity
Malzeme
5 adet havuç
2 diş sarımsak
1,5 su bardağı Yoğurt
1,5 yemek kaşığı Mayonez
2 yemek kaşığı Ayçiçek Yağı
Hazırlanışı
Havuçlar rendelenir ve tavada yağla beraber kısık ateşte 3-4 dakika haşlanır.
Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.
Hazırlanan karışıma tavadaki havuçlar eklenir ve tekrar karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır
#15.07.2006 12:06
0
0
0
SU-PERISI
teşekkürler arkadaşım eline saglık
#15.07.2006 15:52
0
0
0
clark
tesekkürler ,eline emegine saglik
#17.07.2006 14:35
0
0
0
BoardBeLasi
Ellerine Saglik
#19.08.2006 22:12
0
0
0
DİDEM
tarifleriniz için teşekkürler
#23.09.2006 00:29
0
0
0
HAVUÇ MEZESİ Konusuna Benzer Konular
Havuc ailesi
06.08.2004
Havuç
24.08.2004
Elmalı – Üzümlü - Havuç Suyu
22.03.2009
Havuç Tatlısı
02.01.2005
Havuç Seven Tavşanlar
21.03.2009
Plastik Gıda Ambalajı
23.09.2006 00:29
Main-Board 2004 - 2023
Bugün
Aramalar
Üyeler
Toplist
Hakkımızda
Kurallar
İletişim
Kocaeli Su Tesisatçısı
Adapazarı Duşakabin