HAVUÇ MEZESİ

Son güncelleme: 23.09.2006 00:29
  • Malzeme
    5 adet havuç
    2 diş sarımsak
    1,5 su bardağı Yoğurt
    1,5 yemek kaşığı Mayonez
    2 yemek kaşığı Ayçiçek Yağı


    Hazırlanışı

    Havuçlar rendelenir ve tavada yağla beraber kısık ateşte 3-4 dakika haşlanır.

    Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.

    Hazırlanan karışıma tavadaki havuçlar eklenir ve tekrar karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır
#15.07.2006 12:06 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşım eline saglık
#15.07.2006 15:52 0 0 0
  • tesekkürler ,eline emegine saglik
#17.07.2006 14:35 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 22:12 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#23.09.2006 00:29 0 0 0