[COLOR=burlywood]Malzeme
5 adet havuç
2 diş sarımsak
1,5 su bardağı Yoğurt
1,5 yemek kaşığı Mayonez
2 yemek kaşığı Ayçiçek Yağı


Hazırlanışı

Havuçlar rendelenir ve tavada yağla beraber kısık ateşte 3-4 dakika haşlanır.

Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.

Hazırlanan karışıma tavadaki havuçlar eklenir ve tekrar karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 16851
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:29
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 23:12
Ellerine Saglik
clark Tarih: 17.07.2006 15:35
tesekkürler ,eline emegine saglik
SU-PERISI Tarih: 15.07.2006 16:52
teşekkürler arkadaşım eline saglık