Malzeme
1/2 kg. fasulye (Barbunya da olabilir),
7-8 diş sarımsak,
Sıvı yağ (Arzu edilen ölçüde),
Tuz (Arzuya göre miktarı ayarlanır).
Hazırlanışı

Fasulye (ya da Barbunya) ıslatılıp şiştikten sonra haşlanır. Haşlanıp süzüldükten sonra püre haline getirilir. Tuz, sarımsak ve sıvı yağ ilave edilir. Arzuya göre maydanozla süslenip servise sunulur.
Afiyet olsun.

Öneriler: Karabiber sevenler dilerlerse ilave edebilirler
.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 964
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:28
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 22:16
Ellerine Saglik
clark Tarih: 16.07.2006 18:19
ELLERINE SAGOLSUN
:89:
SU-PERISI Tarih: 15.07.2006 15:55
tariflerin için teşekkürler