Malzeme
1/2 kg. fasulye (Barbunya da olabilir),
7-8 diş sarımsak,
Sıvı yağ (Arzu edilen ölçüde),
Tuz (Arzuya göre miktarı ayarlanır).
Hazırlanışı

Fasulye (ya da Barbunya) ıslatılıp şiştikten sonra haşlanır. Haşlanıp süzüldükten sonra püre haline getirilir. Tuz, sarımsak ve sıvı yağ ilave edilir. Arzuya göre maydanozla süslenip servise sunulur.
Afiyet olsun.

Öneriler: Karabiber sevenler dilerlerse ilave edebilirler
.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 950
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:28
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 23:16
Ellerine Saglik
clark Tarih: 16.07.2006 19:19
ELLERINE SAGOLSUN
:89:
SU-PERISI Tarih: 15.07.2006 16:55
tariflerin için teşekkürler