Malzemeler:

250 gr zahter kekik 1 çay kaşığı nar ekşisi 1 orta boy soğan 1 tatlı kaşığı salça veya toz biber 1 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım demet maydonoz

Yapılışı:

Zahterin taze yaprakları alınır, doğranıp yıkanır. Acı suyunun gitmesi için tuzla ovulur, biber, narekşisi, maydonoz, zeytinyağı ilave edilerek karıştırılır. Not: Arzu edilirse yeşil zeytin küçük doğranıp ilave edilir

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 553
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:42
Teşekkürler Ellerine Sağlık
unique Tarih: 19.09.2006 17:28
ellere emeklere saglik...
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:31
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 15.07.2006 16:25
paylaşımların için teşekkürler