Porsiyon adedi: 4 kişilik
İçindekiler Ölçü
Kuzu eti 600 gr.
Arpacık soğan 16 adet
Domates 4 adet
Sivribiber 8 adet
Tereyağı 150 gr.
Kaşar peyniri 120 gr.
Sarımsak 2 diş
Tuz, Kekik İstenilen miktarda

Yapılışı
Kuzu eti küçük kuşbaşı şeklinde doğranır. Tereyağı bir tencerede eritilir ve etler eklenerek suyunu çekinceye kadar kavrulur. Kabuğu soyulmuş ve doğranmış domates, biber ve arpacık soğanlar ilave edilip, et yumuşayana kadar kavurmaya devam edilir. Pişen et güveçlere konur. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilip fırında peynir eriyene kadar pişirilip, sıcak olarak servis edilir...Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1130
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 00:31
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:14
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 01:58
[COLOR=tomato]Paylaştığınız için teşekkürler.Ellerinize sağlık :
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:01
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 19:36
eline emeğine sağlık
GS2004 Tarih: 04.10.2005 19:25
GS2004 Tarih: 04.10.2005 19:20
Tesekkürler
hefe76 Tarih: 04.10.2005 16:27
teşekkürler
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 14:08
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler