Bilecik mantısı

Son güncelleme: 20.10.2006 22:08
  • MALZEMELER
    1 baş soğan, rendelemiş
    1/2 kg koyun kıyması
    2 adet yumurta
    1 kg un
    karabiber
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Hamurdan dört adet pazı yapıp, üç mm kalınlığında açın. Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin. Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın. Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin.
    Yoğurt ve tereyağ ile sıcak olarak servis yapın.
#22.07.2006 12:46 0 0 0
  • eline saglık arkadaşım mantıyı çok severim
#01.08.2006 15:47 0 0 0
  • ellerine sağlık
#19.08.2006 13:45 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#22.09.2006 23:47 0 0 0
  • farkli manti tariflerin icin cok tskrler...
#20.10.2006 22:08 0 0 0