MALZEMELER
1 baş soğan, rendelemiş
1/2 kg koyun kıyması
2 adet yumurta
1 kg un
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Hamurdan dört adet pazı yapıp, üç mm kalınlığında açın. Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin. Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın. Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin.
Yoğurt ve tereyağ ile sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 619
favori
like
share
unique Tarih: 20.10.2006 22:08
farkli manti tariflerin icin cok tskrler...
DİDEM Tarih: 22.09.2006 23:47
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 13:45
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 01.08.2006 15:47
eline saglık arkadaşım mantıyı çok severim