Biraz romantizm almaz mıydınız

Son güncelleme: 27.07.2006 09:08
  • Erkeklerin birçoğu romantik bir yanları olduğunun farkında bile değildir. Böyle bir özelliği olduğunu bilenler ise nedense her zaman bu yanlarını saklama taraftarıdır. Peki eşinin/sevgilisinin tekdüzeliğinden sıkılan ve sevdiği erkekle ilişkisini romantizmin büyüsüne bırakmak isteyen kadınlar ne yapmalı?Bu kadınlardan biriyseniz size harika bir haberimiz var. Erkeklerin romantizm duygularını ortaya çıkarmak elinizde! Nasıl mı?'Altın Kural'ı uygulayın Hayatınızdaki erkeğin içindeki romantizmi ortaya çıkarmak için önce onun kendini ifade ettiği




    biçimlerde karşınıza çıkardığı paylaşımları kullanmaya ne dersiniz? Örneğin en sevdiği erkek arkadaşlarıyla bira içip maç izlediği bir gün başka bir yere gitmek yerine onun yanında kalın. Hep birlikte maç izleyin ve onların coşkusuna katılmaya çalışın. Ya da bilgisayarda oyun oynarken ona katılın. Fakat burada yapılması gereken en önemli şey bu aktivitelerin sonunda ona sıcak ve seksi bir hediye vermeniz. Böylece o gün paylaştığınız şeyi unutulmaz kılan bu küçük ve hınzır oyunla ileride paylaşacağınız romantik anların temelini atabilirsiniz.

    Dizginleri ele alın

    Önce romantik bir akşam yemeği için güzel bir restorana rezervasyon yapın, daha sonra da şehrin gözde eğlence mekanlarından birinde yer ayırın. Hatta o akşam sevgilinize/eşinize nereye gittiğinizi söylemeyin ve arabayı da siz kullanın. Kısaca onun arkasına yaslanıp olacakları rahat rahat izlemesine izin verin. Uzmanlar bir erkeğin özellikle de haftada 2-3 kere görüştüğü kız arkadaşını her seferinde götürecek güzel bir yer bulmakta zorlandığı görüşünde. O bakımdan dizginler sizin elinize geçtiğinde erkek rahatlayacak ve içindeki yoğun duyguları ortaya çıkarmak için uygun bir ortam yakalamış olacaktır.

    Romantizmi oyuna dönüştürün

    Sevilinizle/eşinizle haftada bir gece özel bir plan yapın. Bu gecede kıyafetlerinize her zaman olduğundan daha çok özen gösterin ve en güzel gülümsemenizinizi yüzünüze yerleştirin. Gittiğiniz yerde o hafta işte yaşadığınız şeylerden ya da hayatınızda olan diğer şeylerden bahsedin. Bir süre sonra onun özellikle de kendini rahat hissettikten sonra ilgisinin size kayacağını ve uzun zamandır duymayı beklediğiniz romantik sözlerin dudaklarından döküleceğini göreceksiniz.

    Yaptığı şeylerden hoşlandığınızı belli edin

    Kendinizi kötü hissettiğiniz bir gün size çiçek yolladığında ne kadar sevindiğinizi ya da eve en sevdiğiniz şekerlerle geldiğinde kendinizi ne kadar iyi hissettiğinizi ona söylemelisiniz. Böylelikle size hazırladığı bir sonraki sürpriz için de heyecanla hazırlık yapacak ve aynı sözleri duymak için orijinal fikirlerle karşınıza çıkacaktır.
#22.07.2006 14:03 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#27.07.2006 09:08 0 0 0