Denizli Savcılığı harekete geçti !

Son güncelleme: 31.07.2006 21:08
  • Denizlispor Başkanı Ali İpek'in kümede kalma yolunda mücadele ettikleri Malatyaspor'un Çek ve Macar futbolcularıyla şike yaptığı iddiasının ardından, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, inceleme başlattıklarını söyledi..

    Hatipoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özcan Kore isimli kişinin iddilarıyla ilgili basında yer alan haberler üzerine, cumhuriyet savcılarıyla toplantı yaptıklarını belirterek, ''Gazete haberini incelemeye değer bulup soruşturma başlattık'' dedi.

    Adı geçen kişilerin ifadelerinin alınacağını kaydeden Hatipoğlu, ''Şike var mı, tehdit var mı, senet düzenlenmiş mi bunlar incelenecek. Adli yönden bir işlem yapılıp yapılmayacağına inceleme sonunda karar verilecek. Şike bulgusuna rastlanırsa sonuç federasyona bildirilecek'' diye konuştu.

    Hatipoğlu, soruşturma sonunda sunacakları dosyaya göre Türkiye Futbol Federasyonunun kendi açısından soruşturma için bir Tahkim Komisyonu oluşturabileceğini, ''küme düşürme, müsabakalardan men'' gibi cezaların federasyonca uygulandığını sözlerine ekledi.
#23.07.2006 11:14 0 0 0
  • sağol kardes haber için
#31.07.2006 21:08 0 0 0