[COLOR=coral]Banna asada (Fırında çikolata ve farofa soslu muz)
KAÇ KİŞİLİK: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 5 dk
Malzemeler:


20 gr un

10 gr galeta unu

5 gr tozşeker

5 gr tereyağı

2 çorba kaşığı krema

50 gr bitter çikolata

Tane kırmızı ve karabiber

Hazırlanışı:
1. Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın.
2. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.
3. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 461
favori
like
share
unique Tarih: 21.09.2006 10:11
ellere emeklere saglik...
enrique Tarih: 21.09.2006 09:56
teşekkürler
DİDEM Tarih: 20.09.2006 01:28
Ellerine Saglik teşekkürler
casper Tarih: 09.09.2006 19:33
canım arkadaşım umarım bir an önce iyileşip aramıza dönersin,
ellerine ve canına sağlık olsun :79:
refik Tarih: 09.09.2006 00:16
tariflerin için teşekkürler eline saglık cadıkız
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:14
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 01.08.2006 16:33
eline saglık güzel bir tarife benziyor deneyecegim
sennur Tarih: 31.07.2006 21:11
okurken bile iştahlandım,yemesi çok güzeldir herhalde ellerine sağlık arkadaşım