Müziklerin Efendisi Arabesk Geliyor

Son güncelleme: 31.05.2011 18:32
  • müziklerin efendisi arabesk-müziklerin efendisi arabesk dizisi-kanal 7 dizileri-yeni diziler

    Müziklerin Efendisi Arabeks
    Müziklerin Efendisi Arabeks Geliyor
    noimage

    Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyorMüziklerin Efendisi Arabeks
    Nar Yapım Nurten Geroğlu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ve senaristi Murat Aslan.

    Müziklerin Efendisi Arabeks Oyuncu Kadrosu
    Müslüm Gürses Yunus Bülbül Mustafa Topaloğlu Safiye Soyman Faik Öztürk Ahmet Selçuk İlkan'ın başrolleri paylaştığı dizide ayrıca Önder Açıkbaş Aylin Kabasakal Veysel Diker ve Fırat Başkale de yer alacak.

    Dizinin müziklerini arabesk müziğin önemli isimlerinden Burhan Bayar yapacak. Daha önce Son Arabeskçi olarak düşünülen dizinin adı 'Müziklerin Efendisi Arabesk' olarak değiştirilen film için Unkapanı Plakçılar Çarşısı'nın aynısı Beykoz'a plato olarak kuruldu. Yapımcının 250 bin TL harcayıp İMÇ'yi Beykoz'a taşımasının sebebi dizinin konusu.


    Dizinin önemli karakterlerinden birini 'uzaylı türkücü' Mustafa Topaloğlu canlandıracak.
    Ancak Topaloğlu bu kez 'uzaylı'yı değil 'Yüzüklerin Efendisi Mustafa'yı oynayacak. Topaloğlu gibi Faik Öztürk de kaset çıkarıp ünlü olma hayaliyle Plakçılar Çarşısı'na gelenlerin hayalleriyle oynayacak.

    Müslüm Gürses'le kankası Yunus Bülbül'e düşen görevse şu: 'Ezik' rolündeki Bülbül'le dizide kendi ismiyle oynayacak Müslüm Gürses hayalleriyle oynanıp kandırılan ve paralarını sahtekâr müzik yapımcılarına kaptıran gençlerin sığındıkları liman olacak.
    Müslüm Gürses dizide tıpkı 'Ezel'deki 'Ramiz Dayı' gibi özlü sözleriyle 'Ezik'e yönlendirip kötülerin üzerine salacak. Şayet bana anlatıldığı gibi renkli bir dizi ortaya çıkarsa 'Müziklerin Efendisi Arabesk' bu yazın fenomeni olur.

    Kaset çıkarmak için Anadolu'dan Unkapanı'ndaki Plakçılar Çarşısı'na gelen insanların yaşadıkları şimdiye kadar birçok filme ve diziye konu oldu. Ama onlardan hiçbirinin kadrosu ve konusu bu denli 'renkli' değildi.
    Ben 'Müziklerin Efendisi Arabesk'te dört karaktere düşen görevi yazayım gerisini varın siz hayal edin
#31.05.2011 18:32 0 0 0