T.C. Ziraat Bankası Personel Alımı 2011

Son güncelleme: 31.05.2011 19:11
  • 2011 Ziraat bankası personel alımı ilanı-Ziraat bankası memur alımı-Ziraat bankası 2011 personel alımı




    Ziraat bankası bu yıl içinde 4500 personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklama ve aranılan özellikler aşağıda verilmiştir.

    İşe Alma Süreci
    Eleman ihtiyacı duyulan görevlere, tanımlanan unvanlarla alınacaklar için, İnsan Kaynakları Yönetmeliğinde belirtilen genel şartların yanında, işin özelliğine göre, eleman açığı bulunan ünitenin önerileri de değerlendirilerek özel şartlar belirlenir ve ilan edilir.

    Bankamıza tüm iş başvurularının yazılı olarak yapılması esastır. Yazılı sınava girmek ve/veya mülakata katılmak isteyenler, İş Başvuru Formunu doldurarak, ilanlarda belirtilen yerlere başvurur. İşin özelliğine göre, İş Başvuru Formuna banka tarafından istenen diğer belgeler eklenir.

    Sosyal Olanaklar
    Ziraat Bankası ailesini oluşturan tüm çalışanlarımız çeşitli sosyal hak ve olanaklardan yararlanmaktadır. Bankamız çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri, İdari, Sosyal ve İletişim Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen sağlık hizmetleri işlemleri çerçevesinde, hem Bankamız bünyesindeki sağlık ünitelerinden yararlanabilmekte, hem de diğer resmi ve özel sağlık kuruluşlarından hizmet alabilmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir'de çalışan personelimiz için servis imkanı bulunmaktadır. Tüm çalışanlarımıza öğle yemeği imkanı tanınmaktadır. Görev yerinde; Bankamıza ait lojmanların bulunması halinde, ihtiyaç duyan personelimize, belli kurallar dahilinde lojman tahsisi yapılabilmektedir. Ankara ve İstanbul'da bulunan kreş-yuvalarımızdan personel çocukları faydalanabilmektedir. Didim Akbük'te bulunan kampımız yaz ayları boyunca personelimize hizmet vermektedir.


    Mali Analiz Yönetmeni;
    * Bankalarda veya finans kurumlarında en az 3 yılı mali tahlil konusunda olmak şartıyla en az 7 yıl tecrübeli,
    * Adana, Erzurum, Gaziantep ve Kocaeli illerinden birinde görev yapacak,

    Mali Analiz Uzmanı;
    * Bankalarda veya finans kurumlarında mali tahlil konularında en az 4 yıl tecrübeli,
    * Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sivas, Trabzon, Zonguldak illerinden birinde görev yapacak,

    İstihbarat Servis Yetkilisi;
    * Bankalarda veya finans kurumlarında mali tahlil departmanlarında görev yapmış, istihbarat konularında en az 4 yıl tecrübeli,
    * Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli illerinden birinde görev yapacak,

    Tum adaylarda aranan sartlar;
    * Universitelerin 4 yıllık egitim veren Yuksekokul ve Fakulteleri veya bunlara denkligi yetkili makamlarca onaylanmis yabanci ülkelerdeki Yuksekokul ve Fakultelerden mezun olmak,
    * Turkiye'nin her yerine seyahat etmeye bir engeli olmamak,
    * Surucu belgesi sahibi olmak,
    * Erkek adaylar icin askerlik gorevini tamamlamıs olmak,

    İlgilenen adayların CV'lerini [email]cv@ziraatbank.com[/email] tr adresine gondermeleri rica olunur. Tum basvurular gizli tutulacaktır.
#31.05.2011 19:11 0 0 0