Malzemeler
1 Adet Soğan
1/2 Çorba Kaşığı Margarin
4 Su Bardağı Soğuk Su
5 Çorba Kaşığı Kızılcıklı Tarhana
5 Diş Sarmısak
Tuz
,
Yapılışı
Soğanı ince doğrayın. Bir tencerede yağı eritip soğanları pembeleştirinceye kadar kavurun.
4 su bardağı soğuk suda tarhanayı ezip tuzla birlikte soğanları ilave edin. Devamlı karıştırarak pişirin.
Sarmısakları havanda dövün. Çorbayı ateşten indirmeden önce sarmısağı ekleyip bir iki taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 09:29
farkli tarifler icin tskrler ... ellere emeklere saglik
refik Tarih: 09.09.2006 00:44
eellerinize saglık paylaşımların için teşkkürler
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:24
ellerine sağlık