Malzemeler
500 gr taze, olgun
kayisi
400 gr ( 2 su bardagi) tozseker
1 yemek kasigi limon suyu
1 kahve fincani likör

Yapılışı
Kayisilarin çekirdeklerini çikartin. Bir tencereye süzgeçten ezerek geçirin. Seker ve 1 bardak su koyup 5 dakika kadar kaynatin. Un çorbasindan daha koyu kivama gelince limon sikin. Atesten indirince içine katin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 466
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:07
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 14:11
ellere emeklere saglik...
DİDEM Tarih: 19.09.2006 00:26
tariflerin için teşekkürler eline saglık
BoardBeLasi Tarih: 18.08.2006 23:22
Ellerine Saglik
refik Tarih: 03.08.2006 13:00
paylaşımların için teşekkürler