Malzemeler

125 gr. margarin
2 adet kabak
2 adet dolmalik kirmizi biber
3 dis ezilmis sarimsak
1 yemek kasigi biber salcasi
4 adet ince dogulmus bonfile
kimyon, tuz, karabiber



Yapılışı

Kabaklari rendeleyin. Bir yemek kasigi margarini ayirip kalani ile kabaklari kavurun. Biberleri kiyin ve ekleyin, kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber, salca kimyon ve sarimsaklari ilave edin. Etleri tuzlayip biberleyin. Kimyonlu sebze ezmesini, etlerin uzerine bolusturup yayin. Rulo yapin. Uzerlerine, onceden ayirmis oldugumuz bir kasik margarini surun. Kizdirilmis tavada, once kuvvetli ateste, sonra kisik ateste dondurerek kizartin. Sicak sicak servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 597
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:40
Teşekkürler Ellerine Sağlık
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 15:02
ellerine sağlık