Malzemeler
"Tuz, Kırmızı Biber
"3 Diş Sarımsak
"500 Gr Yoğurt
"1 Kg Patlıcan
Yapılışı Patlıcanları Fırında Veya Mangal Ateşinde Çevirerek Közleyin.Kabuklarını Soyup Küçük Doğrayın, Tahta Kaşıkla Veya Havanda Ezin. Sarımsaklı Yoğurtla Karıştırın.Üzerine Zeytinyağı Ve Kırmızı Biber Gezdirerek Servis Yapın. Közlenmiş Yeşil Biber Ve Domateste İlave Edebilirsiniz.Etlerin Ve Pilavın Yanında Verilebildiği Gibi Yalnız Olarakta Servis Yapılabilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 447
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 16:06
ellerine sağlık superisi :2:
refik Tarih: 28.09.2006 12:07
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı
unique Tarih: 19.09.2006 17:18
:20:arnavut oldugum halde bu tarifi nasil bilmem ben???
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:28
ellerine sağlık
sennur Tarih: 07.08.2006 09:28
ellerine sağlık superisi,sevdiğim salatalardan bitanesi