İpekyol mayoda da iddialı

Son güncelleme: 11.08.2006 12:12
  • noimage



    ]Yurtdışında adından başarıyla söz ettiren kadın bayan hazır giyiminin öncü markalarından İpekyol, mayolarıyla da bu yıl plajlarda kendini gösterecek.

    İpekyol'un Bomonti'deki teşhir salonu, kadın giyiminin bu önemli markasının yeniliklerinin de üssü gibi... Dice Kayek imzalı yeni markası Machka'nın yanı sıra, İpekyol ve Twist'in birbirinden renkli, romantik ve göz alıcı parçalardan oluşan ilkbahar yaz koleksiyonu, her yaş ve tarzdan kadına hitap ediyor. Ancak İpekyol'un bu sezona ilişkin müjdeleri bunlarla sınırlı değil.
    Plajlarda şıklık yarışı

    Mayo koleksiyonunda, tasarımcı Nurçin Sebük'ün imzası var. Bu sektörde tecrübeli bir isim olan Sebük, her yaz kadınların yeni mayo aldıklarını belirtiyor, "İyi kesimli bir mayo çok önemli. İpekyol mayo da başarılı olacak" diyor. Dış giyimde de çok kullanılan işlemeler mayolara taşınmış. Sebük, denize girilebilecek türdeki gümüş ve dore renkteki işlemeler, payetlerlerle süslü mayolardaki zarif çizginin İpekyol kadınını bütünleyeceğini vurguluyor. "Couture" ciddiyeti ve etnik minimalizmin şık bir şekilde harmanlandığı koleksiyonda, kadın seksapeli ve romantizmi, İpekyol farkıyla bir kez daha ön plana çıkıyor. Yağlıboya desenler ve 70'li yılların radikal desenleri de tasarımları süslüyor. Düşük belli, üçgen bikinilerin yanı sıra özel tasarım cup'lı bikiniler ve tek parça mayolar, bu çok özel koleksiyonda yer alıyor. Klasiğin dışına çıkan kesimleri ile bu mayolar plajda ve havuz başında şıklığını sergilemek isteyen kadınlar için. Birbirinden şık mayoları tamamlayan diğer plaj aksesuarları da dikkat çekiyor. Mayolarla aynı desenli ipek şifonlardan pareolar, pantolonlar ve tuniklerin kumsallara parti atmosferi katacağı şüphesiz. Koleksiyondaki renklere gelince; İpekyol'un koleksiyonda da hakim olan siyah, kahve, lacivert gibi renkler koyu tonlar vazgeçilmez olurken, pembe, mavi, ekru, lime ve turkuaz da yaz neşesini ve deniz özlemini anımsatıyor. İpekyol'un, zarif çizgisini ve asaletini, mayo kreasyonunda da yaşamak isteyenler bu koleksiyonu tüm İpekyol mağazalarda görebilir. "Yaza daha çok var" demeyin, bu koleksiyonun limitli sayıda üretildiğini hatırlatalım.

    Bu yaz; ister işte, ister davetlerde, ister plajda, İpekyol kadını mutlaka gözünüze çarpacak
#11.08.2006 10:28 0 0 0
  • artık mayo alırken de zorlanıcaz deseniz birbirinden büyük firmalar çok güzel ürünlerle karşımızda

    teşekkürler su perisi
#11.08.2006 12:12 0 0 0