Malzemeler :
1 bardak bulgur
1 baş soğan
1 su bardağı tahin
1 yemek kaşığı nane
10 tane taze asma yaprağı
tuz,karabiber
Tereyağı
Hazırlanışı :
Tencereyi ocağa koyun.Tahini dökün,2 bardak sıcak su ile açın.Asma yapraklarını ince ince doğrayın.Yemeklik biçiminde soğanı doğrayın.Bulguru ekleyin.Bulgurlar şişinceye kadar pişmeye bırakın.Koyulaşırsa su ekleyin
Sos için: Başka bir kapta 1 yemek kaşığı tereyağ,nane,tuz-karabiber,birazda salçayla kızdırıp çorbanın üzerine dökün.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 719
favori
like
share
DİDEM Tarih: 21.09.2006 01:34
tarifleriniz için teşekkürler
unique Tarih: 20.09.2006 11:38
ellere emeklere saglik...
refik Tarih: 09.09.2006 00:42
eellerinize saglık superısı paylaşımların için teşkkürler
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:21
ellerine sağlık