Malzemeler :
dana kıyma
kuru sogan
tuz
yumurta
ıspanak
un
süt
köfte baharatları
taze kaşar
sıvıyağ

Hazırlanışı :

Köfte harcı hazırlanır,ayrı bir yerde ıspanaklar temizlenip kuru sogan ile kavrulur; un sıvıyağ ile kavrulup süt ilave edilip peşemel sos hazırlanır,hazırlanan köfte harcı fırın tepsisine çok ince olmamak şartıyla yayılır,fırında çok az pişirilip yağının akması sağlanır,kavrulan ıspanaklar üzerine yayılıp daha önceden hazırlanan peşenel sos dökülür üzerinin tam örtmesi sağlanır rendelenen kaşar üstüne ilave edildikten sonra fırında üstü kızarana kadar pişirilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2303
favori
like
share
konref Tarih: 24.09.2008 18:41
ellerine saglık
erencandann Tarih: 30.08.2008 09:58
adasdasd
the_turk Tarih: 06.06.2008 16:54
yauw böle anlatıyosunuz anlatıyosunuz iştagımızı kabartıosunuz...bi gun yapında yıyek
eskitoprak Tarih: 05.05.2008 19:10
karnimda acti inan iyi gider ama ben patlicanli kepap siparis verdim bile
COCO Tarih: 30.04.2008 20:46
sag olasin.
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 13:56
ellerine sağlık