Malzemeler
3 tane olgunlaşmış
avokado
1 orta boy
domates
1/2 soğan (orta boy)
2 acı sivri biber
1 çorbakaşığı zeytinyağ
3-4 damla tabasco (acı istenirse)
1 tatlı kaşığı krema veya
avokado çekirdeği
Tuz
Yapilis Tarifi
Olgunlaşmış avokadolar bir kaşıkla kabuklarından ayrılır ve iyice çatalla ezilir.Domatesin kabuğu soyulur ve küçük küçük doğranır, yarım soğan çok ince kıyılır, bir ezici yardımıyla ezilir. Acı biberler ince ince doğranır ve hepsi avokadoya eklenir.Zeytinyağ ve tabasco eklenir. Guakamolenin kararmaması için bir tatlı kaşığı krema ilave edilir, yok ise; en son avokadonun çekirdeği sosun ortasına yerleştirilebilinir.(Aynı zamanda dekoratif bir görünüm sağlar) Hepsi karıştırılır.Tuz ayarı isteğe göre yapılır.Panço veya cips ile yenmek üzere servis yapılır.
Afiyet olsun...

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 886
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:50
sunum için teşekkürler...
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:32
tesekkurler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:30
paylasim icin tessekürler
canisi66 Tarih: 29.11.2006 16:27
ne sosu ne sosu?
soylemesi bi tuhaf ya
emir-hh Tarih: 24.11.2006 11:32
yemek yapmaya bayilirim,yemeyede
casper Tarih: 22.11.2006 15:43
adıda çok zormuş yaaaaa :2:
merkon Tarih: 22.11.2006 15:25
ellerinize sağlık teşekkürler
unique Tarih: 20.09.2006 16:09
ellere emeklere saglik...
DİDEM Tarih: 19.09.2006 01:24
tariflerin için teşekkürler eline saglık