[COLOR=red]Malzemeler
1/2 Koyun boynu
2 kahve fincani un
1,5 litre su
250gr.krema
1 corba kasigi tereyagi

Maydanoz,
tuz,
karabiber
3 dilim kizarmis ekmek

Yapilis Tarifi
Koyun boynunu 3litre su ve1kücük sogan ile harli atesde kaynatin.Kaynarken üzerinde biriken köpügü alin ve orta atesde kaynatmaya devam edin.Pisen boyun etini zar gibi dograyin.Unu bir tencerede tereyagi ile hafif kavurun ve üzerine et suyuyunu karistirarak ilave edin.Boyun etini ve kremayi ekleyip 15 dk. kaynatin Üzerine ince dogranmis maydanozu serpin.Kizarmis ve küp seklinde dogranmis ekmekleri corbaya ilave edip sicak sicak servis yapin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 569
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 09:27
ellere emeklere saglik...
refik Tarih: 09.09.2006 00:46
paylaşımların için teşkkürler
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:20
ellerine sağlık