Vivid kadını olmak

Son güncelleme: 20.08.2006 18:22
  • Vivid kadını, bu yaz etnisizmi kentsel bir şıklık içinde yakalıyor.

    Koleksiyonda, çok çeşitli kültürlerin etkileşimleri yoğun bir şekilde hissediliyor. Hint tarzı, İngiliz nakışları, totem esintileri, Hawai desenleri ve sahra etkisi öne çıkan stiller...

    Ağırlıklı olarak doğanın renklerinden ilham alan koleksiyonda; toprak tonlarının yanı sıra; ten pembesi, mint, bebek mavisi ve yeşilimsi turkuaz gibi renkler hemen dikkati çekiyor. Çizgiler, küçük çiçekler, büyük yapraklar, kelebekler, kuşlar, figürsel ve geometrik küçük, büyük motiflere de sıkça rastlıyoruz.

    Üzerlerine yapılan tığ, pul, aplike, nakış ve boncuk işlemelerle bütünleşen sade tasarımlar, ışıl ışıl pul-payet ve nakışlı Hint tarzı tunikler, babydoller ve kaftanlar gün boyu şıklıktan ödün vermeyen kadınların vazgeçemeyeceği alternatifler arasında. Kısa pantolonlar ve bermudalar hem günlük hem de abiye kullanımdaki yerini alıyor.

    Vivid bu yaz ofis ortamında hem rahatlığı hem de çarpıcılığı aynı anda yakalamak isteyen kentli kadınları da unutmadı. Turvakar kollu swing ceketler, dekolte üstler ve full eteklerin yanı sıra; pantolonlar da küçük tayyör ceketleri dengelercesine bol ve dökümlü olarak karşımıza çıkıyor.

    Koleksiyonda genel anlamıyla hakimiyet kuran etnisizm aksesuarlarda da etkisini hissettiriyor. Bu Yaz etnik kökenli, renkli ve gösterişli aksesuarlar gündemde. Rengarenk, desenli, geniş ve kemik bilezikler, işlemeli ve baskılı çantalar kıyafetleri tamamlıyor.
#20.08.2006 10:33 0 0 0
  • gerçekten şık şeylerdir eminim

    teşekkürler su perisi
#20.08.2006 18:22 0 0 0