Malzemeler:
2 adet kabak
2 adet patates
2 paket Etimek
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
1 bağ taze soğan
2 su bardağı yoğurt (sarımsaklı)
2 yemek kaşığı mayonez
Yeteri kadar tuz
Kızartmak için sıvı yağ


HAZIRLANIŞI :
Kabakları kazıyın, yıkayın. Küp küp doğrayıp tuzlayın. Patatesleri yıkayıp soyarak küp küp doğrayın. Servis yapacağınız zaman kızartın. Etimekleri de küp küp doğrayın. İçerisine ayıklamış olduğunuz maydanoz, dereotu ve taze soğanları ince ince kıyarak ilave edin.
Üzerine sarmısaklı yoğurt ile mayonezi karıştırıp ilave edin. Tüm malzemeleri beraber karıştırıp servis tabağına alarak servise sunun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 485
favori
like
share
DİDEM Tarih: 30.09.2006 01:58
emeğine sağlık, teşekkürler. :2:
refik Tarih: 28.09.2006 11:51
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
unique Tarih: 19.09.2006 17:25
paylasim icin cok saol ellere emeklere saglik...
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 15:29
Ellerine Saglik
cemre8688 Tarih: 24.08.2006 00:20
sağool