malzemeler

1 paket Pizza veya ekmek hamuru (630 gr)
2 yk un

Ic malzeme:
250 gr orta yagli kiyma
1 kucuk sogan, rende
3 yk su
Tuz
Karabiber

Sos:
1 yk tereyag, eritilmis
1/2 kap yogurt
1/2 kap sut
50 ml zeytin yag

yapılışı
Tezgahin uzerine unu serpin. Hamuru uzun bir hale getirip, 24 esit parcaya kesin (resim). Kenara koyun.

Ic malzemeyi karisitirin. Kucuk bir kasik yardimi ile her hamur parcasinin icine bir kasik malzemenizden koyun. Agzini sikica kapayin. Kapadiginiz kisim asagiya gelicek sekilde yaglanmis pyrexe yana yana dizin.

Sos malzemelerinizi cirpin. Pyrexin icindeki hamurlarin uzerine dokun.

Onceden isitilmis 175 C (350 F) firinda 40 dakika kadar, uzerleri acik altin sarisi rengini alana kadar pisirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 584
favori
like
share
DİDEM Tarih: 19.09.2006 20:54
emeğine sağlık teşekkürler.
refik Tarih: 19.09.2006 10:03
tariflerin için teşkkürler ellerinize sağlık su perısı
cemre8688 Tarih: 17.09.2006 23:01
teşekkürler paylaşım için
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 14:36
Ellerine Saglik