2 katli hazir pandispanya
-bir su bardagi su (200 ml)
-200 gr toz seker (10 yemek kasigi)
-3 ufak yumurta
-200 gr tereyag veya margarin
-2 + 1/2 yemek kasigi cappucino kahve tozu veya nescafe
-üzerini kaplamak icin kakao
hazirlanisi :
-su,seker,ve kahve tozunu bir tencereye alip karistirin ve orta ateste 25 dk kaynatin.
-ayri bir kaba yumurtalari kirin ve mikseri elinizde hazir tutarak kaynamis koyu kivamda olan kahveli sosu sicakken yumurtalara bir yandan yavas ekleyerek diger yandanhemen mikserleyin.
-oda isinda ufak ufak kesilmis tereyaginida kahveli sosa ilave ederek mikserleyin ve sogumasi icin buzdolabinda 30 dk kadar bekletin
-soguyan sosu pandispanyanin her iki katina ve ve üzerine yayip üzerini kakaoyu tel süzgecten eleyerek kaplayin.
-buzdolabinda 1-2 saat dinlendikten sonra servis edebilirsiniz