Kahve soslu Pasta

Son güncelleme: 21.09.2006 16:06
  • malzemeler

    2 katli hazir pandispanya
    -bir su bardagi su (200 ml)
    -200 gr toz seker (10 yemek kasigi)
    -3 ufak yumurta
    -200 gr tereyag veya margarin
    -2 + 1/2 yemek kasigi cappucino kahve tozu veya nescafe
    -üzerini kaplamak icin kakao


    hazirlanisi :

    -su,seker,ve kahve tozunu bir tencereye alip karistirin ve orta ateste 25 dk kaynatin.

    -ayri bir kaba yumurtalari kirin ve mikseri elinizde hazir tutarak kaynamis koyu kivamda olan kahveli sosu sicakken yumurtalara bir yandan yavas ekleyerek diger yandanhemen mikserleyin.

    -oda isinda ufak ufak kesilmis tereyaginida kahveli sosa ilave ederek mikserleyin ve sogumasi icin buzdolabinda 30 dk kadar bekletin

    -soguyan sosu pandispanyanin her iki katina ve ve üzerine yayip üzerini kakaoyu tel süzgecten eleyerek kaplayin.

    -buzdolabinda 1-2 saat dinlendikten sonra servis edebilirsiniz
#21.08.2006 23:24 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.08.2006 14:45 0 0 0
  • emeğine sağlık teşekkürler.
#19.09.2006 20:50 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#21.09.2006 16:06 0 0 0