Malzemeler:
1 yemek kaşığı pul biber
2 tatlı kaşığı toz kimyon
1 tatlı kaşığı toz kişniş
tuz
4 adet ince tavuk göğüs
zeytinyağı
1 paket dört mevsim salata yeşilliği
2 adet salatalık, halka halka kesilmiş
4 adet taze mantar, doğranmış
2 adet turp, doğranmış
10 adet kiraz domates
Hazırlanması:

Bir kabın içinde pulbiber, kimyon, kişniş ve yarım tatlı kaşığı tuzu karıştırın. Tavuk göğüslerini baharat karışımına bulayın. Zeytinyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alıp fırının ızgara ayarında her iki tarafını 4 dakika pişirin. Etleri kesme tahtasına alıp hafifçe soğutun ve verev şekilde kesin.
Etleri diğer salata malzemeleri ile karıştırıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 416
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 16:06
ellerine sağlık superisi :2:
refik Tarih: 28.09.2006 12:04
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı
unique Tarih: 19.09.2006 17:20
ellerine emeklerine saglik süper paylasim...
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 15:28
Ellerine Saglik