Gerekli Malzemeler :

2 su bardağı brüksellahanası
6-7 adet brokoli
1 adet havuç
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Tuz, limon

Hazırlanışı:

Brüksel lahanasını iyice yıkayıp, dış kabuklarını temizleyin. Havucu küçükçe doğrayın. Sebzeleri bol suda haşlayın. Süzgeçten geçirin, 1 çorba kaşığı zeytinyağını tencereye alın.
Sebzeleri ilave edin. Sarımsağı incecik kıyıp, sebzelerle birlikte çevirerek birkaç dakika soteleyin. Tuzunu ayarlayın. Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:31
tarifler için tsk eline sağlık
COCO Tarih: 14.04.2008 22:32
Tesekkürler iyilik melegi.
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:15
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 15:49
Ellerine Saglik