Gerekli Malzemeler :

1 kg Tahin Helvası
1 Limonun Suyu

Hazırlanışı:

Tahin Helvası nı iyice ezin. Üzerine limon suyunu ilave ederek iyice yedirin. Bir güvece yaydığınız malzemeyi firında 10 dakika kızartın. Hafif ılınınca servis yapın.
DİKKAT! Bu tatlıyı balıklı yemeklerden sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 817
favori
like
share
DİDEM Tarih: 29.09.2006 01:56
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 10:16
paylasim icin saol
refik Tarih: 09.09.2006 00:07
güzel tariflerin için teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 14:53
Ellerine Saglik