Malzemeler:
3 adet yufka
yarım kilo süt
1 çay bardağı kaşar rendesi
2 yumurta
bir tutam tuz

Yapılışı:
süt, yumurta ve tuz çırpılıp kaşar rendesi eklenir. 3 adet yufka küçük küçük parçalar halinde bukarışıma eklenerek çok az sıvı yağ ile yağlanmış borcam tepside 200 derecede fırında pişirilir. AFİYET OLSUN

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 575
favori
like
share
unique Tarih: 20.10.2006 22:58
eline emeine saglik...
refik Tarih: 16.10.2006 15:17
tarifleriniz için teşekkürler
enrique Tarih: 21.09.2006 09:58
paylaşım için teşekkürler
DİDEM Tarih: 19.09.2006 22:01
emeğine sağlık teşekkürler.
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 15:32
Ellerine Saglik