Malzemeler
400 gr taze iç
bezelye
1 adet dolmalik biber
2 çorba kasigi sirke
1 demet maydanoz
400 gr
pirinç
zeytinyag
Tuz

Yapilis Tarifi
Pirinç ve bezelyeyi farkli kaplarda tuzlu suda haslayin. Yeteri kadar hasladiktan sonra soguk suda yikayip, süzün ve servis tabagina koyun. Maydanoz ve biberi ince kiyin, buna pirinç ve bezelyeyi katip, karistirin. Tuz, sirke, zeytinyag karistirip, salatanin üzerine gezdirerek dökün

Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 562
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.10.2006 14:27
paylaşımların için teşkkürler ellerinize saglık
unique Tarih: 19.09.2006 08:41
güzel tarif.... ellere emeklere saglik...paylasim icin cok saol...
refik Tarih: 09.09.2006 00:01
paylaşımların için teşkkürler ellerinize saglık superısı
missx Tarih: 30.08.2006 14:29
kesinlikle deniyeceğim bu tarifi msağol su perisi
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 14:26
Ellerine Saglik