Malzemeler
6 su bardağı
tavuk suyu
1 kahve fincanı
buğday
1 kahve fincanı
mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
biraz
tavuk eti (beyazından
Yapilis Tarifi
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 449
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 09:26
ellere emeklere saglik...
refik Tarih: 09.09.2006 00:46
ellerinize saglık paylaşımların için teşkkürler
NaZ Tarih: 30.08.2006 18:37
ellerine saglik
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 15:24
Ellerine Saglik