Güveçte Buğday Çorbası

Son güncelleme: 20.09.2006 08:26
  • Malzemeler
    6 su bardağı
    tavuk suyu
    1 kahve fincanı
    buğday
    1 kahve fincanı
    mısır
    2 yemek kaşığı margarin
    2 baş soğan
    1 adet limon
    biraz
    tavuk eti (beyazından
    Yapilis Tarifi
    Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.
    6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun
#28.08.2006 18:30 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.08.2006 14:24 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • ellerine saglik
#30.08.2006 17:37 0 0 0
  • ellerinize saglık paylaşımların için teşkkürler
#08.09.2006 23:46 0 0 0
  • ellere emeklere saglik...
#20.09.2006 08:26 0 0 0