MALZEMELER
2 paket (500 gr.) tereyağ
1 paket (200 ml) krema veya kaymak
700 gr. un
Yarımkilo süt
Yarım kilo şeker
ceviz

YAPILIŞI
Un, tereyağ ve krema yarım saat kavrulur. Şeker, sütün içinde eritilip kavrulan karışıma ilave edilir. Suyu çekilene kadar pişirilip, dinlendirilir. Üzeri ceviz ile süslenip, sıcakken servis edilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 890
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 09:51
sagol ellerine saglik
Lulu Tarih: 25.11.2006 15:04
tşk ler
DİDEM Tarih: 29.09.2006 01:57
tarifleriniz için teşekkürler :2:
unique Tarih: 21.09.2006 10:17
ellere emeklere saglik..
refik Tarih: 09.09.2006 00:04
superısı eline saglık
BoardBeLasi Tarih: 30.08.2006 14:49
Ellerine Saglik