ASKIN RECETESI

Son güncelleme: 09.08.2004 15:43
  • ASKIN RECETESI



    ASLINDA ASK DAYANIKLI BIR MADDE DEGILDIR!!!

    Ask doga eczanesinde nasil elde edilir ?


    Ilacin Adi: Ask

    Familya: Sevdaca

    Bitki Adi: Askus Tadarus


    Elde Edilisi:

    Aski elde etmek için türlü yöntemler vardir. Birinci yöntem için ilkel maddeler,para,bir çift söz ve bir çift kesici gözdür. Fakat bu yöntem pahali oldugu için, endüstride baska yollarla elde edilir. Özellikle orta insanlar arasinda ask, parasiz-pulsuz, belirli bir süre "gözleme" yardimi ile elde edilir. Bu sekilde elde edilen ask saf degildir. Çesitli randevularla kristallestirilir ve daha sonra saf olarak elde edilir.


    Fiziki Özellikleri:

    Pembe renkli kristallerden olusur. Kalpte yerlesir. Keskin lezzetlidir. Özellikle iç organlarda hissedilir. Ilk resmi tanimi Adem ile Havva tarafindan yapilmis, sonra insanlar tarafindan gelistirilmistir.


    Kimyasal Özellikleri:

    Kaba sözlerden alinir. Formülü hemen degisir. Aslinda ask dayanikli bir madde degildir. Parasizlik, sefillik, yalancilikla "geçimsiz" bir ilaçtir.


    Saflik Muayenesi:

    Askin ne ölçüde "saf" oldugunu anlamak için ihanet, aldatma, matrak geçmeyle ne ölçüde dayanikli oldugu anlasilir.


    Miktar Tayini:

    Ask enjekte edilmis ve hassas tartilmis bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu uluslararasi ölçülere göre en az Romeo-Juliet, Türk ölçülerine göre Leyla Mecnun askina esittir.


    Kullanisi:

    Nisan ve nikahta az dozlarla alinmali, fazla miktari, magandalardan para kopartmada kullanIilir. Ask çesitli biçimlerde görülebilir. Bilim aski, sanat aski, doga aski gibi..


    Teshisi:

    Kalp çarpintisi. Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiginden baskasini görememe seklinde özel bir körlük. Mantik kaybi. Uykusuzluk, istahsizlik, terleme..


    Kullanisi:

    Kalbi hizlandirmak için, alçak dozda.Sinir sistemini uyarmak için yüksek dozda. Moral ve cesaret verici neselendirici. Ancak belli dozu yoktur. Hiç alinmazsa kiside kompleks yaratir.Yüksek dozda öldürücü, alçak dozda guldurucu etkisi vardIr.


    Ilacin Reklami Için Uygun Slogan:

    Karanfilim ez beni, çift kanatli tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni...
#09.08.2004 15:15 0 0 0
  • Tesekkürler
#09.08.2004 15:17 0 0 0
#09.08.2004 15:20 0 0 0
#09.08.2004 15:37 0 0 0
  • thanks
#09.08.2004 15:43 0 0 0