Malzemeler:
5 Piliç Göğsü
5 Dal Taze Kekik
4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
2 Yemek Kaşığı Haşlanmış Mısır
4 Salata Yaprağı
10 Kiraz Domates
Tuz, karabiber
Fesleğenli Sos İçin:
1 Demet Fesleğen
4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
4 Yemek Kaşığı Limon Suyu
1 Çay Kaşığı Şeker
Tuz, Karabiber

HAZIRLANIŞI :
Piliç göğüslerinin derilerini temizleyip kekik, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile marine edin. Bu şekilde 1 saat kadar buzdolabında bekletin.
Tavada çok az zeytinyağı ısıtıp piliçleri soteleyin.Üzerine bir kapak kapatıp ocaktan alın.
Salataları iyice yıkayıp kurutun. Büyük parçalar halinde kesin. Hepsini bir tabağa alın. Pişmiş piliçleri küçük parçalara ayırıp salatanın üzerine serpiştirin. Mısır ve kiraz domatesleri de ilave edin.
Fesleğeni blenderde çekin. Kalan malzemeleri de blenderden geçirip salatanın üzerine dökün ve servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 560
favori
like
share
robertokazim Tarih: 14.10.2006 19:13
bayilirim salataya
DİDEM Tarih: 01.10.2006 15:30
paylaşımların için teşkkürler ellerinize saglık
unique Tarih: 19.09.2006 09:37
tarif icin cok saol... elere emeklere saglik...
casper Tarih: 09.09.2006 10:13
ben böyle ilginç salatalara bayılıyorum,

çok teşekkürler su-perim
refik Tarih: 09.09.2006 01:09
ellerinize saglık superısı paylaşımların için teşkkürler
BoardBeLasi Tarih: 03.09.2006 21:08
Ellerine Saglik