Dünya FENERBAHÇELİLER Günümüz Kutlu Olsun

Son güncelleme: 20.07.2011 11:20
  • noimage
    Fenerbahçe aşkını, Dünya'nın dört bir yanında yaşayan,hayatını bu aşkla şekillendiren tüm renkdaşlarımız, birlik olmanın bir arada olmanın en güzel örneğini, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde gösteriyor.

    Sarı lacivert renklerin anlatılamaz tutkusunu göstermek için; formalarımızı giyiyor, evlerimizi bayrağımızla süslüyor, saatler 19.07'yi gösterdiğinde ise 1 dakika süreyle araçlarımızın kornalarını Fenerbahçemiz için çalıyoruz.

    Gün, Fenerbahçemiz için ses verme günü ; Dünya Fenerbahçeliler Gününüz kutlu olsun.



    Tarih 19.07.2011

    Yine günlerden Fenerbahçe!

    Yolun sonu ölüm bile olsa,vazgeçmeyeceğiz bu sevdadan!

    En özel günümüz kutlu olsun !..
#19.07.2011 13:03 0 0 0
  • Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde gerginlik yaşandı

    noimage
    Ankara'daki Sarı-Lacivertli taraftarlar 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Tören sırasında bir taraftarın "Ben de şikeciyim. Beni de Aziz Yıldırım'ın yanına alın." şeklinde konuşması dikkat çekti.

    'Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde, Sarı-Lacivertli taraftarlar Anıt-kabir'i ziyaret etti.

    Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel ve beraberindeki 100 kadar Sarı-Lacivertli taraftar mozoleye çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Törenin ardından merdivenlerde fotoğraf çekimine geçildi. Çekimler sırasında bazı taraftarlar şike soruşturması kapsamında, törene gelen basın mensuplarına tepki gösterdi. Özellikle bir taraftarın, "Ben de şikeciyim. Beni de Aziz Yıldırım'ın yanına alın." demesi dikkat çekti. Bunun ardından diğer taraftarlar da olayı izleyen Habertürk kameramanına tepkilerini dile getirdi. Bu taraftarlar, kameramana, "Sen buraya nasıl girdin? Çık dışarı! Fatih Altaylı'ya selam söyle." diye sözle sataştı.
    Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel, "Ulu önderimiz, sevgili Atamız ve en büyük taraftarımız" diye başladığı yazısında, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:
    "Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde, Fenerbahçeliler dernekleri ve taraftarları olarak huzurundayız. Sana olan bağlılımızı sunmaktan onur duyarız. Senin ilkelerin doğrultusunda Türk sporuna Fenerbahçeli taraftarlar ve dernekler olarak sahip çıkacağımıza söz veriyoruz." Bu arada yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dün çift antrenman yaptı. Sarı-Lacivertliler, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri akşam idmanında pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı. Sol arka adalesinde zorlanma ve kısmî yırtık tespit edilen kaptan Alex de Souza, antrenmana katılmadı. Sezer Öztürk ve Emanuel Emenike de çalışmada yer almadı. Sakatlığı geçen Mamadou Niang ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koştu. Niang'ın sol ayağına, çalışmasının sonunda buz tedavisi yapıldığı bildirildi. Sakatlıkları geçen Serdar, Uğur Boral, Berk, Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu da takımla birlikte çalıştı.
#20.07.2011 08:19 0 0 0
  • Herkesin dünya fenerbahçeliler günü kutlu olsun
#20.07.2011 10:31 0 0 0
Han Han foto
  • Sakatlıkları geçen Serdar, Uğur Boral, Berk, Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu da takımla birlikte çalıştı.

    O Mehmet Topuz olmasın :)

    Gazete yanlış yayımlamış haberi...
#20.07.2011 11:20 0 0 0