Patates Sosu

Son güncelleme: 22.12.2006 02:09
  • Malzeme
    3 yemek kaşığı İçim Tereyağı
    75 gr. taze süt kremi
    1 çay kaşığı üzüm sirkesi
    Tuz
    Karabiber

    Hazırlanışı

    Tereyağını küçük bir kapta eritin. Karıştırıcıya kremayla birlikte koyup, sirke, tuz ve biber katarak iyice karıştırın.

    Sıcak olarak kullanın. Haşlanmış veya ezilmiş patatesle servis yapın.

    Üzerine kıyılmış maydanoz ile servis yapabilirsiniz
#07.09.2006 16:18 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#07.09.2006 17:38 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler eline saglık
#08.09.2006 22:38 0 0 0
  • eminimki çok lezzetlidir ancak tereyağının zararlarından dolayı ben deneyemeyeceğim
#09.09.2006 13:09 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler eline saglık
#19.09.2006 00:23 0 0 0
  • ellere emeklere saglik...
#20.09.2006 14:33 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:09 0 0 0