Malzeme
1 kg. Ispanak yaprağı (Haşlanmış ve ince kıyılmış)
1 çay bardağı Mısır Yağı
1 çay kasığı Hint biberi
2 adet soğan (İnce kıyılmış)
2 adet yumurta
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 su bardağı et suyu veya su
Hazırlanışı
• Tencere içinde mısır yağını kızdırın. İçine soğanı koyup, biraz yumuşatın.
• Ispanağı, tuzu, Hint biberini ve karabiberi ekleyip 5 dakika karıştırın.
• Et suyunu, yumurtayı da ilave ettikten sonra iyice karıştırın.
• Yumurtalar pişip suyunu çekince lezzetini kontrol edin ve ateşten alın.
• Yoğurtla veya bir yemeğin yanında garnitür olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 435
favori
like
share
unique Tarih: 21.09.2006 11:56
eline emeine saglik...
BoardBeLasi Tarih: 07.09.2006 19:18
Ellerine Saglik