Malzemeler:

2 çorba kasesi mantı, küçük hazırlanmış ve pişirilmemiş
1,5 su bardağı nohut, haşlanmış ve kabukları soyulmuş
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağından biraz az zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
2 lt kaynamış su
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı iyice soğutulmuş su
Hazırlanması:
Yağları ve salçayı tencereye alın. Biraz kavrulunca kaynamış suyu ekleyin. Bir taşım kaynatıp sırayla tuzu, nohutu ve mantıyı ilave edin.
Mantılar pişene kadar 10 dakika kaynatın. Ardından mantılar suyun içinde erimesin diye soğuk suyu tencereye dökün.
Kaselere alıp üzerine bir miktar nane serperek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 851
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 09:23
ellere emeklere saglik... paylasim icin tskrler..
casper Tarih: 10.09.2006 15:07
yoğurt yokmu yani içinde, :20:

ilginç ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 09.09.2006 17:24
Ellerine Saglik
refik Tarih: 09.09.2006 00:50
ellerinize saglık paylaşımların için teşkkürler