Malzemeler:

2 çorba kasesi mantı, küçük hazırlanmış ve pişirilmemiş
1,5 su bardağı nohut, haşlanmış ve kabukları soyulmuş
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağından biraz az zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
2 lt kaynamış su
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı iyice soğutulmuş su
Hazırlanması:
Yağları ve salçayı tencereye alın. Biraz kavrulunca kaynamış suyu ekleyin. Bir taşım kaynatıp sırayla tuzu, nohutu ve mantıyı ilave edin.
Mantılar pişene kadar 10 dakika kaynatın. Ardından mantılar suyun içinde erimesin diye soğuk suyu tencereye dökün.
Kaselere alıp üzerine bir miktar nane serperek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 889
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 08:23
ellere emeklere saglik... paylasim icin tskrler..
casper Tarih: 10.09.2006 14:07
yoğurt yokmu yani içinde, :20:

ilginç ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 09.09.2006 16:24
Ellerine Saglik
refik Tarih: 08.09.2006 23:50
ellerinize saglık paylaşımların için teşkkürler