Kıbrıs Böreği

Malzemeler
1/2 Süy veya Yoğurt
3 adet Yumurta
Bir miktar Yağ Peynir veya Kıyma
Yeterince Un
1 Tutam Tuz

HAZIRLANIŞI
Süt,yumurta,tuz ve un koyu ayran kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Tavaya yağ konur.
Hamurdan bir kepçe alınarak tavaya dökülür. Alt üst edilerek pişirilir.
Üzerine hazırladığınız içten sürülerek üst üste konulur

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 806
favori
like
share
unique Tarih: 21.09.2006 17:15
eline saglik..
enrique Tarih: 21.09.2006 10:14
Ellerine ve emeğine sağlık.
DİDEM Tarih: 19.09.2006 21:58
emeğine sağlık teşekkürler.
BoardBeLasi Tarih: 13.09.2006 00:07
Ellerine Saglik
SU-PERISI Tarih: 12.09.2006 19:16
tariflerin için teşekkürler