Malzemeler
1/2 kg. milföy hamuru,
25-30 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozu.

Yapilis Tarifi
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın. Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın. Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin. 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 383
favori
like
share
enrique Tarih: 21.09.2006 09:57
ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler
DİDEM Tarih: 20.09.2006 01:27
Ellerine Saglik teşekkürler
unique Tarih: 14.09.2006 17:52
ellerine saglik tarif icin tskrler