Malzemeler
4 bardak un
2 yumurta
1 paket margarin
1 su bardağı + 3 çorba kaşığı pudra şekeri
5 kaşık irmik
½ paket kabartma tozu
isteğe göre hindistan cevizi

Şerbeti için;
4,5 su bardağı şeker
6 bardak su
½ limon

HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeyi karıştırın ve iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın ve tepsiye dizin. İsterseniz üzerine fındık da koyabilirsiniz. Fırında 200 derecede üstü pembeleşinceye kadar pişirin. Hazırlanan şerbeti soğuduktan sonra sıcak olan şekerpareye dökün.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1777
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:01
Paylasim icin tskler
enrique Tarih: 21.09.2006 10:11
[COLOR=orangered]Ellerine sağlık
unique Tarih: 21.09.2006 10:10
ellere emeklere saglik...
DİDEM Tarih: 20.09.2006 01:25
Ellerine Saglik teşekkürler
refik Tarih: 19.09.2006 09:47
paylaşımlarınız için teşekkürler