Malzemeler
6 parça fileto balık (mezgit, alabalık olabilir)
Haşlanmış bir miktar pazı yaprağı içi
1,5 su bardağı Amerikan Pirinci
2 orta boy soğan
1 kahve fincanı fıstık
1 kahve fincanı kuş üzümü
1 çay kaşığı tuz
Bir tutam karabiber
Bir tutam yenibahar
Yarım fincan soya yağı

HazırlanışıSoğanlar yağda kavrulur. Kuş üzümü, fıstık ve haşlanmış pirinç ilave edilir. Sonra fileto balık tuzlanır. üzerine pazı ve iç konularak rulo yapılır. Yağlanmış cam pişirme kabına konulur. Tuz, kırmızı biber ve biraz un serpilir, fırında pişirilir. Süslenerek servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 459
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:00
ellerine saglik paylasim icin saol
BoardBeLasi Tarih: 22.09.2006 17:31
Ellerine Saglik