Balık dolması

Son güncelleme: 22.09.2006 23:00
  • Malzemeler
    6 parça fileto balık (mezgit, alabalık olabilir)
    Haşlanmış bir miktar pazı yaprağı içi
    1,5 su bardağı Amerikan Pirinci
    2 orta boy soğan
    1 kahve fincanı fıstık
    1 kahve fincanı kuş üzümü
    1 çay kaşığı tuz
    Bir tutam karabiber
    Bir tutam yenibahar
    Yarım fincan soya yağı

    HazırlanışıSoğanlar yağda kavrulur. Kuş üzümü, fıstık ve haşlanmış pirinç ilave edilir. Sonra fileto balık tuzlanır. üzerine pazı ve iç konularak rulo yapılır. Yağlanmış cam pişirme kabına konulur. Tuz, kırmızı biber ve biraz un serpilir, fırında pişirilir. Süslenerek servis edilir.
#15.09.2006 17:32 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#22.09.2006 16:31 0 0 0
  • ellerine saglik paylasim icin saol
#22.09.2006 23:00 0 0 0